Lav mad hvor som helst med en Muurikka grill

Lav mad hvor som helst med en Muurikka grill

Er du et camping menneske, eller er du bare vild med det lidt mere fleksible og nemme liv? Så skal du helt sikkert lære Muurikka at kende. Muurikka producerer alt til det udendørs køkken. Det er en hel oplevelse at lave mad udendørs med disse produkter, fordi der virkelig er tænkt over alle de funktioner og evner, der kræves af køkkenredskaber, der skal benyttes udendørs.

En Muurikka grill er derfor ikke bare en grill – det er en stemning og en følelse, som du ikke vil kunne få med andre grillproducenter.

Madlavning midt i naturen

Hvad end du sidder på campingpladsen eller du er taget på teltferie langt ud i skoven, så er det en absolut fornøjelse at lave mad udendørs. Det kræver en anden slags udstyr, end det du er vant til hjemme i køkkenet, og det bliver en kende mere primitivt. Ofte vil maden være lidt mere rustik og smagfuld, og du vil typisk heller ikke kræse for detaljer og servering på samme måde, som hvis du skulle servere for gæsterne derhjemme.

Og det er netop det, der gør madlavning i naturen så specielt. Her er du tættere på råvarerne, du er bedre i føling med de ting, du laver, og du kokkerer på helt gammeldags manér

Hvad skal du bruge?

Du vil sjældent medbringe halvdelen af dit indendørs køkken, når du skal lave mad i naturen, og ofte er det et noget spartansk udvalg af køkkengrej, du kan vælge imellem. Og det er her Muurikka virkelig kan være leveringsdygtige. Med en Muurikka grill kan du nemlig grille hvor som helst, idet grillen består af en grillplade, du kan lægge over det åbne bål, gasblusset eller grillen på campingpladsen. Her kan du stege alt fra fisk og kød til grøntsager, og da grillpladen er vendbar, er dine muligheder for stegning mange. På den flade side kan I bage morgenbrød og pandekager og på den side, som består af en kraftig støbejernsgrillplade, kan I stege frokost og aftensmad.

Du har derfor ikke brug for ret meget andet end denne grillplade, samt en gryde og noget bestik, når I skal på tur ud i naturen.

Hvilken varmekilde skal du bruge?

Når du skal tilberede varm mad eller gennemstege kød, skal du selvfølgelig bruge en varmekilde. Ude i naturen vrimler det jo ikke just med naturlig adgang til strøm, og du kan derfor ikke smide maden i ovnen eller på komfuret. I stedet kan du vælge at lave maden over åben ild, eller du kan medbringe en gasbrænder, der begge er helt oplagte i forbindelse med tilberedning af mad.

Det er i den forbindelse i høj grad et spørgsmål om smag og præference, om du foretrækker åben ild eller gasbrænder, ligesom det også afhænger lidt af, hvor meget du har mulighed for at medbringe på jeres tur.

Gasbrænderen kan være nemmere at styre, men den fylder til gengæld i bagagen. Åben ild giver en lækker røget smag, men det kan til gengæld være sværere at styre. Uanset hvad du vælger, kan en Muurikka grill være med til at give dig udsøgte smagsoplevelser i den vilde natur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk