Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

Bolcher er en god gaveidé. Se bare her

I højtiden er der mange virksomheder og firmaer, der vælger at vise deres påskønnelse af de ansatte ved give dem en gave på virksomhedens vejene. Dette er generelt kutyme på mange arbejdspladser, da langt de fleste ansatte skal tilbringe ferien væk fra arbejde, og mange ikke møder ind igen før det nye år er startet. Derfor er det ikke kun en gave, men også en lille hilsen og en tak for året, der er gået. Eftersom mange mennesker tilbringer tiden op til julen og tiden mellem jul og nytår sammen med familien, så giver det i mange tilfælde god mening, at arbejdspladsen giver en julegave til medarbejderne, som kan deles med deres familie. Her er en af de klassiske muligheder, noget spiseligt eller drikkeligt, som man kan deles om og nyde i juletiden.

Bolcher er en god gavemulighed

En af mulighederne er bolcher. Bolcher er en traditionel type slik, der er sukkerbaseret. De består ofte af forskellige smagsvarianter som lakrids, mynte, karamel, chokolade eller forskellige krydderier. Bolcher kommer i mange forskellige former. Nogle er formet som kugler, andre er aflange stænger, mens nogle er ovale eller trekantet. Den mest klassiske form er nok det firkantet bolche, hvor kanterne skifter mellem to retninger. Denne udformning får bolcherne, ved at man ruller bolchemassen i en lang strimmel og derefter klipper man massen skiftevis på den ene og den anden led, inden at massen størkner helt.

Gaver til de ansatte

Bolcher kan have forskellige navne, og mange af dem har klassiske europæiske og danske navne. Der findes kongen af Danmark, dameskrå, bismarcksklumper og spejderhagl. Der findes et utal af forskellige bolcher med forskellige smage og navne, og de findes over hele verden. Mange gange bliver bolcher leveret i en dåse eller en pose. Nogle virksomheder og firmaer vælger at få produceret deres egne etiketter, som man kan sætte på emballagen, så man kan give sine medarbejdere og samarbejdspartnere sine egne signaturbolcher.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk